Menu Sluiten

Industriele Klimatisatie

Bondec, uw partner installateur voor industriele HVAC oplossingen.

Uw partner installateur voor industriele HVAC oplossingen

Focus op industriële verwarming en koeling

Bondec bvba is reeds sinds 1969 actief op de Belgische markt. Door de jarenlange ervaring met verwarming in het algemeen heeft Bondec steeds de uitdaging genomen en alzo een stevige reputatie opgebouwd in het klimatiseren van grote gebouwen in de industrie.

Zowel verwarmen als koelen zijn ons niet meer onbekend, meer zelfs wij staan garant voor een perfect binnenklimaat in uw loods, werkplaats, magazijn, of dit nu 200m² is of 20.000m² een hoogte van 5 of van 16 meter, wij zijn uw partner om de juiste toepassing te kiezen met het in acht nemen van uw budget en specifieke noden of wensen.

Onze diensten

92435099243509

Meer info

tags: Industriele Klimatisatie – Installateur Industriele Hvac Oplossingen – Hvac Advies – Industriele Koeling – Hvac-installateur – 

Wenst u meer info over industriele klimatisatie kijk dan vlug op http://www.industrieleverwarmingbondec.be | klimatisatie industrieel

Verwarming | Hvac | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Industriele klimatisatie

de kunst van transparante perfectie nl en fr home wat is plexiglas distriplex wie zijn we filosofie specialiteit industrile verwerking qube kunst amp musea producten standaard producten producten op maat glasproducten special downloads webshop nieuws contact producten kunst amp musea home kunst amp musea distriplex bedient al mr dan jaar vele musea in binnenen buitenland met vitrineoplossingen gaande van eenvoudige constructies van stolpen op sokkels standaardvitrines in aluminium en glas low budget gepatenteerde demonteerbare frank vitrines in plexi of in glas en vitrines op maat in glas highend meestal zijn gevraagde accessoires verlichting ophangsystemen en passieve klimatisatievoorziening. Naast vitrines worden ook veel onderdelen aangeboden zoals hieronder hernomen. Laat u niet afschrikken voor elk budget is er steeds een oplossing bel of mail ons gerust… Plexiglas stolpen sokkels vitrines o.a industriele klimatisatie passend voor uw firma Frank vitrine beschikba.

herbert uw partner voor industrile machines sedert franais nederlands home nieuws textiel spinnerij weverij veredeling plastics recycling plastics recycling food pharma food pharma profiel vertegenwoordigingen ons team contact food sedert biedt herbert nv een reeks specifieke probleemoplossingen door middel van de vertegenwoordiging van hoogkwalitatieve semi en volautomatische machines voor de voedings en farmaceutische industrien De verscheidenheid van industriele klimatisatie Zellwag semi en volautomatische doseer en afsluitmachines stripfoil deblistering machines involdes automatische karton en folieverpakkingsmachines airinotec koeltunnels en klimatisatie installaties adres ligging herbert machines molenstraat b merelbeke tel fax herbertherbert.be herbert machines home disclaimer privacy cookies contact .

De discipline van Industriele klimatisatie

menu home over ons over ons waarom bondec contacteer ons industrile verwarming luchtverwarming direct gestookt ventilatie destratificatieventilator sitemap industriele klimatisatie magazijn posted on augustus augustus by nfkwt bondec heeft een magazijnen van mgeklimatiseerd met zowel direct gasgestookte luchtverhitters als warmtepompen. De opdracht van de huurder van katoennatie is dat de goederen en uiteraard het gebouw op een constante temperatuur gehouden kan worden. Minimum c en maximum c. Bondec staat onder contract om u service te verlenen en binnen een bepaalde tijd onsite te zijn bij incidenten aan de installatie. Wij monitoren de temperaturen op afstand. De metingen van de temperaturen worden door geijkte sensoren waargenomen op strategische plaatsen in het gebouw. Door het voorzien van systemen .