Menu Sluiten

Centrale Luchtbehandelingssystemen

Air Systems is een installatiebedrijf gespecialiseerd in alle HVAC toepassingen. Onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën. Begrippen zoals ; warmtepompen, inverter, balansventilatie en warmterecuperatie zijn…

Koeltechniek met energie efficiënte klimaatsystemen

Air Systems Koeltechniek specialiseert in energie efficënte klimaatsystemen en koelinstallaties voor particulier en industrie (ventilatie, industriële koeling, serverkoeling, airco & warmtepompen) en hernieuwbare energie. Deze onderneming heeft zich sinds 2002 ontwikkeld tot een prominent installatiebedrijf van moeilijke klimaatprojecten met hoge risicofactoren.

Wenst u meer info over de verschillende mogelijkheden en implementaties van klimaatsystemen voor uw onderneming? Heeft u behoefte aan een correcte service en opvolging van uw klimaatprobleem? Reken dan op de gedreven medewerkers van Air Systems Koeltechniek! Bij ons vindt u gegarandeerd een gepast antwoord op ieder klimaatproject.

Onze dienstverlening voorziet 100% tevredenheid

Meer info

tags: Klimaatkasten – Industriele Ventilatie – Klimaatbeheersing – Industriele Koeling – Energie Efficiente Klimaatsystemen – 

Wenst u meer info over centrale luchtbehandelingssystemen kijk dan vlug op https://airsystems.be/ | Centrale Luchtbehandelingssystemen

Klimaatkasten | Ventilatie | Hvac | Vacatures | Airconditioning | 


Centrale luchtbehandelingssystemen

moederhoefstraat bus b lint infoairsystems.be home diensten serverkoeling ventilatie studie industrile koeling warmtepomp airco over ons blog vacature contact industrile koeling behoefte aan adiabatische koelers luchtbehandelingssystemen of koelinstallaties industrile koeling de industrile koeling kan bestaan uit ijswatermachines condensingunits op directe expansie adiabatische koelers koelinstallaties voor koelcellen en diepvriescellen luchtbehandeling centrale luchtbehandelingssystemen zijn de meest klassieke systemen bij klimaatregeling. De lucht wordt centraal opgewarmd of gekoeld gefilterd en of bevochtigd ontvochtigd in een luchtbehandelingskast verwarmingselement en koelmachine samen en verspreid via een luchtkanalennetwerk centrale luchtbehandelingssystemen maatwerk Hier is de koeling gentegreerd met de verversing van de ventilatielucht. Wanneer gekoeld wordt is het verversingsvolume meestal veel groter dan het benodigde verversingsvolume van de ventilatielucht om het hyginisch comfort te garanderen centrale luchtbehandelingssystemen passend voor uw onderneming Het.

rue st vincent lige verhelpen van storingen h j infoartiliege.be en fr equiv en fr home onze actualiteit onze diensten artilige onze geschiedenis faq contact onze diensten luchtbehandelingssystemen artilige bedenkt en installeert luchtbehandelings airconditioning en ventilatiesystemen vanaf de studie van uw behoeften nieuwe installatie of wijziging van een bestaand net tot en met de indienststelling van de installatie.meer lezen renovatie en wijziging van de luchtbehandelingscentrales vanuit economisch en praktisch standpunt is het vervangen van een luchtbehandelingscentrale niet altijd de beste oplossing. Om de kosten van de prestaties te minimaliseren heeft artilige een grote ervaring opgebouwdmeer lezen textiel kokers de verdeling van de lucht via textiel kokers resulteert in een perfecte luchtverspreiding homogeniteit van de temperaturen vermijden van laagvorming. Bovendien wordt het comfort verhoogd door de beheersing .

Notie over Centrale luchtbehandelingssystemen

toggle navigation home lucht desinfecteren klimaatinstallatie reinigen klimaatinstallaties onderhoud klimaatinstallaties retrofit met ecventilatoren reconditioneren coaten airsocks algemene inspectie reinigen zonnepanelen calamiteiten offshore water koeltorens waterbehandeling legionella waterontharding en omgekeerde osmose neuthox calamiteiten luchtbevochtiging over ons bedrijfsprofiel missie en visie certificeringen vacatures blog contact divisie water aq international lucht desinfecteren klimaatinstallatie coronavirus desinfecteren van klimaatinstallaties virussen zoals het covid virus ofwel het coronavirus kunnen langer dan twee weken overleven op metalen en kunststof oppervlakten. In die tijd kunnen virussen worden overgedragen op mensen De verkoopwaarde van centrale luchtbehandelingssystemen Ten tijde van het coronavirus is het grondig reinigen en desinfecteren van uw klimaatinstallatie in een werkomgeving daaro.